Vuilnisbak-accessoires

Alle accessoires voor uw vuilnisbak

Lees meer Lees minder

Bekijk de laatste reviews

Lees de ervaringen van onze klanten.

Joseph Joseph Intelligent Waste IW1 24-36 liter afvalzak - 20 stuks

28 sep. 2019
“Ik ben fan van de Joseph Joseph Intelligent Waste 60L prullenbak, door de verschillende bakken, de vorm (rechthoekig is veel fijner dan een ronde afvalbak) en het design. Helaas heb ik tot nu toe nog geen onofficiële vuilniszakken gevonden die goed in deze afvalbak passen, dus zit ik "vast" aan die van Joseph Joseph zelf. Welke overigens heel fijn zijn. Maar wel prijzig. Gelukkig kwam ik deze tegen bij Frank.nl. In vergelijking met andere shops, zijn deze officiële vuilniszakken hier het beste geprijsd. De verzending verliep ook prima. Ik koop hier voortaan dus m'n vuilniszakken :)”
Joseph Joseph Intelligent Waste IW1 24-36 liter afvalzak - 20 stuks

Varta AAA

21 mei 2019
“Deze thermometer met buitentemp voeler is ideaal voor op de camping en voldoet volledig aan mijn verwachting. Er zijn vele varianten (ook met draadloze buitensensor) te krijgen. ”
Varta AAA

Simplehuman Odorsorb-filters vierkant

4 mei 2019
“Ik heb enige originele accessoires van een bekend merk gekocht tegen een uiterst vriendelijk prijs. De bestelling werd de volgende dag reeds geleverd en alle stadia werd er heel actueel gecommuniceerd over de status van de levering. Een dikke pluim en een voorbeeld voor vele andere online shops. Gezien het zeer uitgebreide aanbod op de vele sub-websites van Frank.....shop zal ik in de toekomst deze eerst bezoeken alvorens naar de “grote jongens” met hun mooie en dure reclame uitingen, die via de productprijs terug verdient moeten worden. Frank.....shop is voor mij een eye-opener, top! ”
Simplehuman Odorsorb-filters vierkant